Skip to content

Bryllupskaffe

Eksklusiv italiensk kaffeservering til bryllupskagen eller bryllupsreceptionen

For de fleste er bryllupsfesten måske den vigtigste af alle vores livs fester, så alt skal helst være perfekt:
Transporten fra kirken, Velkomstdrinken, Borddækningen, Middagen med alle de mange retter.
Og så kommer vi til højdepunktet på hele festen.
Bryllupsvalsen, som måske er øvet på forhånd hjemme i køkkenet eller på en danseskole. – Den nu er danset, og den flotte bryllupskage skal skæres for og deles ud til gæsterne.
Og så kommer vi til kaffe og te, som i mange tilfælde står på termokander på et bord sammen med kopperne som er stablet op, og som man så selv kan betjene sig ved …..
Måske kan man allerede høre og føle kontrasten til alt det andet, der er foregået forinden kaffen ….. gassen går lidt af ballonen med termokander og selvbetjeningen…

Hos Café Ape mener vi, at kaffe og te skal være en lige så stor oplevelse, som alle de andre elementer i bryllupsfesten, så derfor tilbyder vi den ultimative kaffe og te oplevelse til bryllupsfesten med vores italienske mobile café – Café Venezia.

Måske markedets absolut smukkeste mobile café

Vores mobile café – Café Venezia er både smuk og romantisk i sit design.
Med møbeldesignet i denne mobile café har vi ladet os inspirere af det maritime. De flotte mahogni taxi-både fra Venedig, hvor man tydeligvis kan drage paralleller til såvel havet som til de klassiske Riva speedbåde.
På det mobile café-møbel har vi monteret vel nok Italiens smukkeste espressomaskine ”Elektra Belle Epoque”, som du vil kunne opleve på de fineste italienske retrocaféer i Italien, hvorfra vi serverer alle de italienske klassiske italienske kaffer:
Espresso Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Cortado, Americano, Caffé Cappuccino, Caffé Latte og Latte Macchiato, samt stort set alle andre varianter du ikke lige ser her.

Te fra Perchs tehus –

Og teen vi tilbyder er intet mindre end te i mange varianter fra Perchs tehus, hvis man også ønsker at kræse lige så meget for de te-drikkende som for de kaffedrikkende gæster.

Kaffen serveres med elegance af vores baristaer.

Ved bryllupper er vores personale iført vores uniform inspireret af besætningen fra en private yacht, så kaffeoplevelsen/udskænkningen i sig selv bliver et højdepunkt sammen med den flotte bryllupskage.

Café Venezia har udskænket vores kaffe ved mange forskellige bryllupstyper:

Selvom Café Venezia præsenterer sig yderst elegant, skal man ikke lade sig skræmme væk, hvis man havde forestillet sig et lidt mindre setup end den store bryllupsfest.

Café Venezia benyttes både til den helt store bryllupsfest til den intime bryllupsreception.

Café Venezia bookes både til slotsbryllupper som til de mindre bryllupsreceptioner.
Til bryllupsreceptioner bliver vi ofte booket, da man vil signalere overfor de gæster der måske ikke skal deltager til selve bryllupsfesten, at de stadig værdsættes meget, og at man derfor har gjort ekstra meget ud af kaffe/te.

Book Cafe Venezia i god før brylluppet

Hvis I har besluttet dig for, at tilbyde jeres bryllupsgæster for vores eksklusive kaffe, kan det være en rigtig god idé, at booke os i rigtig god tid før festen, da nogle af vores bryllupsbookinger ligger helt op til et år før selve bryllupsfesten.

Back To Top