Skip to content

Segafredo

Igennem hele livet er jeg kommet i Italien, og siden jeg startede med at drikke kaffe, har jeg også nydt det gode afslappede caféliv i Italien.

Det er også herfra inspirationen, til at skabe Café Ape og tilbyde vores kunder en ægte kop italiensk Segafredo espresso, er kommet fra.

Da jeg for nogle år tilbage introducerede kaffehuset Segafredo Zanetti for min idé, om at give vores gæster i Danmark en ægte italiensk kaffe og café-oplevelse, med vores mobile caféer, var de modige nok til at tro på vores koncept.

Men hvis vi vil leve op til Segafredo Zanettis slogan om ”Il vero espresso Italiano” (den ægte italienske espresso) forpligter det både Café Ape og ikke mindst vores baristaer. Derfor er vi også rigtig glade og lidt stolte over, at Segafredo tilbød os deres baristauddannelse.

På Segafredos hjemmeside kan du som professionel Barista, erhvervskunde eller som glad entusiastisk hjemmebarista finde inspiration til, hvordan du frembringer en rigtig god kop kaffe og ikke mindst opbevarer din kaffe korrekt, så du bevarer den gode aroma længst muligt.

http://www.segafredo.dk

Back To Top