Skip to content

Café Portofino

Italiensk Iskaffe fra vores mobile Café Portofino

Café Ape har lanceret endnu en mobil café. Nemlig vores mobile iskaffe café – Café Portofino.

Caféen er kompakt men stadig yderst dekorativ, så den passer perfekt i både en butik eller til arrangementet i f.eks. en kontorbygning.

Dagdrømmer du om iskaffe på arbejdet?

Hvem kender ikke til at dagdrømme lidt på arbejdet på en varm sommerdag. ”Åhh bare det snart blev sommerferie eller – snart har jeg fri, og så kan jeg lige gå på café, inden jeg skal hjem”.
Blandt Café Apes mange mobile caféer, giver vi nu vores kunder endnu en mulighed for en rigtig god italiensk kaffeoplevelse direkte på arbejdspladsen eller til kunderne i butikken.

Denne gang kan vi præsentere vores kunder for en mobil iskaffe café, opkaldt efter den mondæne havneby i Italien – Portofino.
Ikke alene er Italien kendt for deres traditionelle kaffer, men næsten lige så kendte er de også for deres lækre iskaffer.
Hos Café Ape er vi uddannet, af Italiens største kaffehus Segafredo Zanetti, til at servere vores kaffer, som du ville nyde dem i Italien. Derfor er det også helt naturligt for os at byde vores kunder på lækre italienske iskaffer.

Byd dine kolleger, forretningsforbindelser eller kunderne i butikken på iskaffe på en varm sommerdag.De vil elske dig for det!
Måske har du selv siddet på en café i Italien og nydt en iskaffe på en varm sommerdag.
Og hvem vil ikke gerne bytte et par minutter på kontoret eller på byggepladsen ud med 5-10 minutter med en lækker iskaffe i hånden.

Den dagdrøm gør vi til virkelighed.

Med vores eksklusive mobile café, Café Portofino, som designmæssigt udstråler sol og sommer, tilbyder vi at servere iskaffe i mange lækre varianter, lige der hvor du ønsker, serveringen skal foregå.
Blot for at nævne et par stykker – vælg bl.a. imellem: Caffé Tiramisu, Caffé Amaretto, Caffé Arancia eller måske blot en naturel Caffé Freddo.

Under vores servering kan vi også tilbyde, at vi spiller sommerlig loungemusik, for at dine gæster skal komme i den helt rette stemning.

Iskaffe til medarbejderne på kontoret

Brug din fantasi og din investering i kaffen vil komme igen.
Vi er alle rigtig trætte af Coronaen, og rigtig mange har mistet arbejdsglæden en smule, derfor vil det være en god idé at give dine medarbejdere en rigtig god oplevelse for overkommelige penge. Med vores gode iskaffer, serveret af vores glade og oplagte baristaer, kan vi ikke undgå at skabe en positiv stemning, der også vil smitte af på netop dine medarbejdere. Og hvem vil ikke gerne have glade medarbejdere, da det automatisk skaber en større omsætning.

Iskaffe i butikken til dine kunder.

Hos Café Ape har vi rigtig mange butikker blandt vores kunder, der booker vores forskellige mobile caféløsninger til forskellige arrangementer: Udsalg, VIP-arrangementer efter lukketid osv. Kun din fantasi sætter grænsen.

Nogle af vores kunder vælger at placere os udenfor deres butik som trækplaster, for at få kunderne lokket ind i butikken, hvor andre hellere vil placere os inde i butikken for at skabe den hyggelige stemning.

Vi holder på dine kunder lidt længere, og det giver ekstra salg i butikken

En ting er, at dine kunder får en lækker kop iskaffe, men endnu vigtigere er det måske, at vi får dine kunder til at blive længere i butikken, så du også kan nå at ekspedere dem, inden de bliver utålmodige og går ud af butikken igen uden at have købt noget.
Og spotter vores baristaer, at ekspedienterne er travlt optaget, begynder de helt automatisk at hyggesnakke med jeres kunder, der venter under vores servering, hvis kunden altså har lyst, så tiden går lidt hurtigere, og kunden bliver hængende.

Læs mere om den nye café her

Back To Top