Skip to content

Café Portofino – Ice Coffee Café

Serverer en lækker italiensk luksus iskaffe eller ice coffee, om man vil, på en varm sommerdag.

Ved den italienske riviera ligger den gamle italienske og oprindelige fiskerby Potofino, som med årene har skiftet status til nu at være en yderst mondæn men lille havneby for bl.a. de flotte private luksusyachter.

Med inspiration fra den charmerende havneby og de flotte private yachter, har vi skabt Café Portofino, som serverer forfriskende varianter af italienske ice coffees eller caffé freddo, som de hedder i Italien.

Lad Café Portofino forkæle medarbejderne i virksomheden med en lille forfriskende ice coffee pause på en varm sommerdag, eller giv dine kunder eller private gæster en dejlig og forfriskende oplevelse, som et godt alternativ til vores andre traditionelle mobile caféer.

Inspiration til målgrupper:

Alle kan få lyst til en ice coffee på en varm sommerdag, så Café Portofino kan bookes både til firma- og private arrangementer. Kun appetitten på en iskaffe sætter begrænsningen.

Til store arrangementer eks. et bryllup kan Café Portofino og Café Venezia med fordel kombineres, da de supplerer hinanden perfekt på sortiment af kaffe såvel som i designet af begge caféer.

Få et tilbud
Kontakt Café Ape på:

Tlf.: 25 59 50 55
E-mail: info@cafeape.dk

Eller send en besked herunder

Persondatapolitik(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Følg os på Instagram

Back To Top