Skip to content

Reception med italiensk kaffe

Med vores italienske kaffescooter og en yderst velbrygget og velsmagende kaffe fra det italienske kaffehus Segafredo Zanetti skaber vi den helt unikke og hyggelige stemning ved jeres næste reception.

Vi hygger om jeres kunder med ægte traditionel italiensk kaffe.

En reception kan have mange formål og anledninger på samme tid. For det første skal anledningen eller personen naturligvis fejres, men lige så vigtigt er det, at man får vedligeholdt sine kunderelationer og efterfølgende bliver husket af sine kunder for et godt og ikke mindst hyggeligt arrangement.

Hos Café Ape er vi for det første uddannet af det italienske kaffehus Segafredo Zanetti til at servere den ægte og traditionelle italienske kaffe, som nød du den på Markuspladsen i Venedig.

Men udover det har vores baristaer naturligvis altid fokus på at hygge om jeres gæster med en god snak og personligt nærvær under jeres reception.

Om du bestiller Espresso, Espresso Macchiato, Caffe Latte eller Cappuccino eller lader dig overraske med en lidt mere ukendt kaffe, så er du altid sikret den optimale smag, da vi kun benytter de bedste råvarer af højeste kvalitet.

Blandt vores dygtige baristaer har vi både yngre og modne ansatte, så vi matcher vores kunders forventninger.

Få et uforpligtende tilbud her

Eller book et uforpligtende inspirationsmøde med os.
Tlf. 2559 5055

Forespørgsel

Venligst send os dine kontaktinformationer: Vi glæder os til at høre fra dig.
(* Obligatoriske felter)

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Back To Top