Skip to content

Mobil café til skole- og gymnasiearrangement

Skal det være termokande kaffen eller Italiensk gourmetkaffe, gæsterne skal bydes på fra vores kaffescooter?

Selv om kaffe ikke altid er skolebørnenes hofdrik, er der rigtig mange forældre/pårørende til et skole- eller gymnasiearrangement, der savner en rigtig god kop kaffe, der smager af noget.

Selvfølgelig tilbyder vi også kakao til børnene.

Brugerbetalt eller gratis kaffe

I skal tage stilling til, om gæsterne inviteres af jer med kaffen inkluderet, eller om gæsterne selv skal betale for kaffen hos Café Ape.

Mange skoler og gymnasier holder åbent hus-arrangementer, hvor fremtidige elever og deres forældre er på besøg, inden de bestemmer sig for, hvilken skole/gymnasium de skal vælge.

Her kan det være en god idé at byde gæsterne på en kop gourmetkaffe eller kakao som et godt alternativ til den mere traditionelle kaffe fra en termokande.

Ofte afholder skoler og gymnasier årlige fester for elever og tit sammen med forældre, hvor dette skal være udgiftsneutralt for at minimere skolens udgifter.

Her står eleverne for eksempel og sælger kager, popcorn eller sodavand fra deres boder for at tjene penge ind til en rejse.

Men den gode kaffe er man måske blevet lidt mere forvænt omkring, hvorfor mange bestiller os til at sælge vores kaffe til gæsterne.

Hvis vores salgspotentiale er stort nok, kan vi gratis eller mod en mindre betaling stille en eller flere mobile caféer op.

Få et uforpligtende tilbud her

Eller book et uforpligtende inspirationsmøde med os.
Tlf. 2559 5055

Forespørgsel

Venligst send os dine kontaktinformationer: Vi glæder os til at høre fra dig.
(* Obligatoriske felter)

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Back To Top