Skip to content

Cafe Venezia – en førsteklasses mobil italiensk caféoplevelse

Denne mobile café er dedikeret og opkaldt efter Italiens smukkeste by Venedig, med et design inspireret af de smukke gamle venetianske båd-taxi.
Derfor fornægter de maritime retrolook sig heller ikke et øjeblik på vores café, med ornamentering af både krom og messing og Venedigs symbol – løven, som i øvrigt findes på alle vores caféer.

Det typiske målgruppe

Café Venezia er en yderst elegant mobil café, som er velegnet til bryllupper, receptionen, fester i almindelighed eller det vigtige VIP-møde, hvor man ønsker sig en førsteklasses mobil caféløsning, som et eksklusivt alternativ til f.eks. vores kaffescooter.

Italiens måske flotteste espressomaskine

Til at frembringe vores kaffe benytter vi os af én af Italiens fineste espressomaskiner Elektra Belle Epoque, med et antikt udseende der leder tankerne hen på de gamle italienske caféer fra 30érne.

Vores kaffe

Fra Cafe Venezia serverer vi naturligvis alle de kendte italienske kaffer brygget efter de stolte italienske traditioner.
Vi benytter altid de mest eksklusive kaffebønner fra Italiens største kaffehus Segafredo Zanetti, som også står bag vores uddannelse.

Kaffekort

Blandt vores mange kaffevarianter finder man: Espresso, Espresso Macchiato, Cappuccino, Caffè Latte, Americano.
Men andre italienske klassikere som: Ristretto eller Caffè con Panna finder du også i vores standard menukort.

Særlige ønsker til vores italienske kaffekort som f.eks. Espresso Martini, Ice coffee etc. kan efterkommes mod et ekstragebyr.

Vores luksus te

Vores te-drikkende gæster skal absolut ikke snydes for en god oplevelse så til dem tilbyder vi, på denne café, kvalitets te fra A.C. Perchs Tehus i mange varianter.

Serveringskapacitet: Op til 100 blandet kopper pr. time.

Mål på Café Venezia: L 230 x B 82cm

Vægt: 200 kg.

Strømforsyning: 380 volt 16 amp. stik. Og kan også operere ved 230 volt, som dog vil reducere vores serveringskapacitet.

Få et tilbud
Kontakt Café Ape på:

Tlf.: 25 59 50 55
E-mail: info@cafeape.dk

Eller send en besked herunder

Persondatapolitik(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Følg os på Instagram

Back To Top