Skip to content

Café Ape tilbyder

En ægte, uforfalsket, italiensk, mobil café-oplevelse af høj kvalitet (på den lokalitet du ønsker).

Café Ape udlejer forskellige typer og størrelser af 4 italienske mobile caféer med baristaer efter dit behov. Se vores 5 café typer

Med vores dygtige baristaer serverer vi ægte italiensk kaffe af høj kvalitet efter de gamle italienske traditioner til dine arrangementer, store og små, professionelle og private.

Den professionelle kunde

Til messer, receptioner, jubilæer, kick-off arrangementer, pressemøder, generalforsamlinger, firmafester, etc.

Hos Café Ape har vi stor erfaring i at samarbejde med professionelle virksomheder og kommuner, store som små.

Vi hjælper til øget salg

Vi er passionerede baristaer og serverer en rigtig god kop kaffe til vores gæster, men vi tilbyder også at være vores kundes forlængede arm ved deres kundearrangementer.

Efter en kort briefing bliver vi godt klædt på af vores kunde med en ”elevatortale”, så vi kan udfylde tiden med deres kunde, indtil en travl konsulent bliver ledig og kan tage over.

Vi mener, at denne funktion kan være meget værdifuld, så kunden på jeres evt. messestand ikke føler sig overset og går videre til konkurrenten, når de bliver utålmodige.

Den private kunde

Listen over forskellige typer private arrangementer er efterhånden lang: Bryllupper, studenterfester, konfirmationer, runde fødselsdage etc.

Med humor og masser af godt humør, nøje afpasset efter selskabets behov, hygger vi om jeres gæster og serverer den perfekte kaffe i alle de italienske traditionelle varianter: Cappuccino, Caffe Latte, Espresso, Latte Macchiato, Espresso Macchiato, Americano, samt kakao med ægte gammeldags flødeskum.

Få et tilbud
Kontakt Café Ape på:

Tlf.: 25 59 50 55
E-mail: info@cafeape.dk

Eller send en besked herunder

Persondatapolitik(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Følg os på Instagram

Back To Top